INGREDIENTAI:
- šiek tiek bulvių (5-6)
- šiek tiek juodųjų pipirų (4-5)
- 500 gramų kopūstų (švieži)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas petražolių (šaknis)
- 1 vienetas svogūnų (didelis)
- 300 gramų kiaulės faršo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sultinio (arba vanduo, 1-2)
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Puode ištirpinti margariną, jame pakepinti faršą ir griežinėliais supjaustytą svogūną.
Įdėti šiaudeliais pjaustytą kopūstą, morką, petražolės šaknį, bulves, įpilti sultinio arba vandens, pagardinti prieskoniais ir uždengus troškinti 15-20 minučių.
Pagamintą valgį apibarstyti žalumynais.
Patiekti su raugintais agurkais arba burokėlių salotomis.
Skanaus.
Autorius: Jolanta
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bulvių (5-6)
- šiek tiek juodųjų pipirų (4-5)
- 500 gramų kopūstų (švieži)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas petražolių (šaknis)
- 1 vienetas svogūnų (didelis)
- 300 gramų kiaulės faršo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sultinio (arba vanduo, 1-2)
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Puode ištirpinti margariną, jame pakepinti faršą ir griežinėliais supjaustytą svogūną.
Įdėti šiaudeliais pjaustytą kopūstą, morką, petražolės šaknį, bulves, įpilti sultinio arba vandens, pagardinti prieskoniais ir uždengus troškinti 15-20 minučių.
Pagamintą valgį apibarstyti žalumynais.
Patiekti su raugintais agurkais arba burokėlių salotomis.
Skanaus.
Autorius: Jolanta
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI