Įkaitiname puode aliejų ir apie 10-15 min. pakepiname jame nedideliais griežinėliais supjaustytą jautienos nugarinę. Tuomet sudedame į puodą susmulkintus svogūnus, paprikas (be sėklų), pabarstome druska bei juodaisiais pipirais ir maišant pakepiname keletą min. Tuomet sudedame nuskustas ir storomis riekelėmis supjaustytas bulves, grūstus raudonuosius pipirus, čiobrelius, lauro lapus, užpilame sultiniu, užverdame ir sumažinus ugnį bei uždengus troškiname apie 40-50 min. (būtinai pažiūrėkite, kad būtų išvirusios bulvės). Išsitroškinus sudėkite į lėkštes, apibarstykite petražolėmis ir patiekite. Skanaus. Patarimas: papildomai baigiant viską troškinti galima ant troškinio užmušti kiaušinių ir uždengus pakaitinti, kol kiaušinių baltymai gražiai išverda.
Įkaitiname puode aliejų ir apie 10-15 min. pakepiname jame nedideliais griežinėliais supjaustytą jautienos nugarinę. Tuomet sudedame į puodą susmulkintus svogūnus, paprikas (be sėklų), pabarstome druska bei juodaisiais pipirais ir maišant pakepiname keletą min. Tuomet sudedame nuskustas ir storomis riekelėmis supjaustytas bulves, grūstus raudonuosius pipirus, čiobrelius, lauro lapus, užpilame sultiniu, užverdame ir sumažinus ugnį bei uždengus troškiname apie 40-50 min. (būtinai pažiūrėkite, kad būtų išvirusios bulvės). Išsitroškinus sudėkite į lėkštes, apibarstykite petražolėmis ir patiekite. Skanaus. Patarimas: papildomai baigiant viską troškinti galima ant troškinio užmušti kiaušinių ir uždengus pakaitinti, kol kiaušinių baltymai gražiai išverda.