• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek avokadų
  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek morkų
  • 0.5 vieneto paprikų
  • 1 vienetas pomidorų pastos (mažyčiai, įpakavimas)
  • 0.5 vieneto salotų (Ice berg)
  • 0.5 vieneto salotų (lapai)
  • 0.5 vieneto svogūnų (mėlynas)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 5 vienetai pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (5 pipirų mišinys)
  • 150 gramų sūris ("Gojaus" ar parmezano)
  • šiek tiek duonos ("Toste")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo duonos nupjauname plutą ir duoną supjaustome kubeliais. Orkaitę įkaitiname iki 180 °C. Ant skardos gražiai išdėliojame duonos kubelius. Alyvuogių aliejų sumaišome su trintu česnaku ir apšlakstome duoną. Kepame apie 5 minutes.

    Nuplauname daržoves ir supjaustome. Salotas suplėšome taip, kad neliktų kotelių.


    Pievagrybius ir avokadą (nuluptą) supjaustome juostelėmis , morkas sutarkuojame, supjaustome trikampėliais paprikas ir pomidoriukus.

    Lėkštę išdėliojame salotų lapais, tada dedame daržoves, tarkuotą sūrį, duoną, pabarstome pipirais, apšlakstome alyvuogių aliejumi ir šlakeliu citrinų sulčių, pagardiname truputėliu druskos.

    Skanaus!

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek avokadų
  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek morkų
  • 0.5 vieneto paprikų
  • 1 vienetas pomidorų pastos (mažyčiai, įpakavimas)
  • 0.5 vieneto salotų (Ice berg)
  • 0.5 vieneto salotų (lapai)
  • 0.5 vieneto svogūnų (mėlynas)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 5 vienetai pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (5 pipirų mišinys)
  • 150 gramų sūris ("Gojaus" ar parmezano)
  • šiek tiek duonos ("Toste")

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo duonos nupjauname plutą ir duoną supjaustome kubeliais. Orkaitę įkaitiname iki 180 °C. Ant skardos gražiai išdėliojame duonos kubelius. Alyvuogių aliejų sumaišome su trintu česnaku ir apšlakstome duoną. Kepame apie 5 minutes.

    Nuplauname daržoves ir supjaustome. Salotas suplėšome taip, kad neliktų kotelių.


    Pievagrybius ir avokadą (nuluptą) supjaustome juostelėmis , morkas sutarkuojame, supjaustome trikampėliais paprikas ir pomidoriukus.

    Lėkštę išdėliojame salotų lapais, tada dedame daržoves, tarkuotą sūrį, duoną, pabarstome pipirais, apšlakstome alyvuogių aliejumi ir šlakeliu citrinų sulčių, pagardiname truputėliu druskos.

    Skanaus!

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų