• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek starkių (1-1,5)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalytą ir nuo kaulų išlaisvintą sterką supjaustome gabaliukais, pasūdome, apvoliojame miltuose, iškepame.
    Nuluptas bulves supjaustome skrituliukais (ar kaip kam patinka), jei stori - apkepiname, jei labai plonai supjaustome, tada nereikia kepinti.
    Į atsparų ugniai indą, suteptą sviestu, dedame apatinį sluoksnį bulvių, iš viršaus sudedame paruoštą žuvį, viską užpilame grietine, uždengiame, pabarstome druska bei kiekvienam patinkančiais prieskoniais ir pašaunamę į įkaitusią orkaitę (150 C), paliekame 30-40 min.

Autorius: Arina

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek starkių (1-1,5)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalytą ir nuo kaulų išlaisvintą sterką supjaustome gabaliukais, pasūdome, apvoliojame miltuose, iškepame.
    Nuluptas bulves supjaustome skrituliukais (ar kaip kam patinka), jei stori - apkepiname, jei labai plonai supjaustome, tada nereikia kepinti.
    Į atsparų ugniai indą, suteptą sviestu, dedame apatinį sluoksnį bulvių, iš viršaus sudedame paruoštą žuvį, viską užpilame grietine, uždengiame, pabarstome druska bei kiekvienam patinkančiais prieskoniais ir pašaunamę į įkaitusią orkaitę (150 C), paliekame 30-40 min.

Autorius: Arina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų