Mėsos kukuliukams: 100 g kiaulienos faršo mažas svogūnas druska
Iš faršo, supjaustyto svogūno ir druskos sumaišyti masę ir padaryti mažus kukuliukus. Sudėti juos į užvirusį pasūdytą vandenį, pavirti 15 min. Sudėti pjaustytas bulves, morką, papriką, pavirti 10 min. Sudėti burokėlius, krapus, pipirus, lauro lapus. Valgyti įsidėjus truputį grietinės. Skanaus.
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
1 vienetas morkų
10 gramų paprikų (konservuota)
0.5 litro vandens
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai burokėlių (konservuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsos kukuliukams: 100 g kiaulienos faršo mažas svogūnas druska
Iš faršo, supjaustyto svogūno ir druskos sumaišyti masę ir padaryti mažus kukuliukus. Sudėti juos į užvirusį pasūdytą vandenį, pavirti 15 min. Sudėti pjaustytas bulves, morką, papriką, pavirti 10 min. Sudėti burokėlius, krapus, pipirus, lauro lapus. Valgyti įsidėjus truputį grietinės. Skanaus.