• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 200 gramų pupelių
  • 0.5 vieneto salierų (kotai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (sriuboms)
  • 2 vienetai duonos (kubiliukai)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 200 gramų pupelių
  • 0.5 vieneto salierų (kotai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (sriuboms)
  • 2 vienetai duonos (kubiliukai)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupeles užsimerkti pupeles iš vakaro. Užkaičiame puodą įberiame druskos, sudedame pupeles ir verdame apie 25 min. Per tą laiką palengva susitvarkiau kitus produktus: nusiskusti bulves, morkas; jas sutarkuoti. Tada nusilupti svogūną ir česnako skiltelę, juos susmulkinti. Po 25 min. sumečiau kubeliais supjaustytas bulves.Supjaustome saliero kotą ir pakepiname keptuvėje su morkom svogūnais ir česnaku. Suberiame į sriubą, pagardiname SANTA MARIA ir kitais prieskoniais ir dar kelias minutes paverdame.
    Duonos kubiliuko viršūnėlę prapjauname, išskaptuojame duonelę ir pilame sriubą.

Autorius: Jūratė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų