• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų (žievelė)
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 50 mililitrų petražolių (smulkintos)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 200 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 30 vienetų sraigių (konservuotos)
  • 75 gramai sviesto
  • 10 gramų sūris (Rokforo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sraiges nuplauti.
    Pakepinti smulkintus svogūnus su česnakais, sudėti sraiges, supilti vyną ir dar patroškinti 5 min.
    Padaryti sūrio padažą: sumaišyti sūrį, sviestą, petražoles. Uždėti šį padažą ant sraigių ir pašauti į 250 laipsnių orkaitę 5 min.
    Patiekti sraiges su sūriu ir šiltu prancūzišku batonu.

Autorius: Aiva

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų (žievelė)
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 50 mililitrų petražolių (smulkintos)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 200 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 30 vienetų sraigių (konservuotos)
  • 75 gramai sviesto
  • 10 gramų sūris (Rokforo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sraiges nuplauti.
    Pakepinti smulkintus svogūnus su česnakais, sudėti sraiges, supilti vyną ir dar patroškinti 5 min.
    Padaryti sūrio padažą: sumaišyti sūrį, sviestą, petražoles. Uždėti šį padažą ant sraigių ir pašauti į 250 laipsnių orkaitę 5 min.
    Patiekti sraiges su sūriu ir šiltu prancūzišku batonu.

Autorius: Aiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų