Varškę sutrinkite su cukrumi ir kiaušiniais. Suberkite miltus su kepimo milteliais ir išmaišykite. Formuokite kukulius, į vidų "įkomponuokite" po džiovintą abrikosą (išmirkytą brendyje arba vandenyje), kiek suplokite ir dėkite į karštą aliejų. Patiekiant, pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus.
Autorius: Rima
INGREDIENTAI:
1 sauja abrikosų (džiovinti)
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
3 valgomieji šaukštai cukraus
1 stiklinė kvietinių miltų
500 gramų varškės
500 mililitrų aliejaus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę sutrinkite su cukrumi ir kiaušiniais. Suberkite miltus su kepimo milteliais ir išmaišykite. Formuokite kukulius, į vidų "įkomponuokite" po džiovintą abrikosą (išmirkytą brendyje arba vandenyje), kiek suplokite ir dėkite į karštą aliejų. Patiekiant, pabarstykite cukraus pudra.