INGREDIENTAI:
- 3 stiklinės pieno
- 2 stiklinės miltai
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 30
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai sumaišyti miltus, cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, druską ir cinamoną.
- Įpilti aliejaus, pieno ir įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti.
- Nedideliame puode įkaitinti aliejų.
- Tešlą kabinti šaukštu ir atsargiai leisti į karštą aliejų. Kepti kol gražiai paruduos.
- Ištraukti spurgas iš aliejaus ir padėti ant popierinio rankšluosčio. Kol karštos, apibarstyti cukraus pudra. Skanaus.
REKLAMA