• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek medaus
  • šiek tiek rozmarino
  • šiek tiek salotų (iceberg)
  • šiek tiek špinatų
  • šiek tiek žemės riešutų
  • 1 vienetas vištos filė
  • šiek tiek braškių
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek cukinijos
  • šiek tiek kario
  • šiek tiek sūris (kietasis, "Džiugas")
  • šiek tiek gražgarsčių
  • šiek tiek sėklų (moliūgų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos gabaliukus marinuojame (bent 2 val.) medaus, kario ir rozmarino marinate.

    Vištienos gabaliukus apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepame keptuvėje.

    Į dubenį sudedame špinatus, gražgarstes, salotas, skrudintus žemės riešutus ir moliūgų sėklas. Supjaustome braškes (pasiliekame keletą papuošimui).

    Tada pakepiname cukinijų griežinėlius. Supjaustome braškes (keletą paliekame papuošimui).

    Ant salotų sudedame karštą vištieną, cukinijų griežinėlius, pabarstome tarkuotu sūriu ir papuošiame braškėmis.

    Ant

    Taip pat pakepame cukinijos griežinėlius (ne daug aliejaus,kad tik šiektiek apskrustų).
    Ant salotų sudedame karštą vištieną ir cukinijos griežinėlius. Pabarstome smulkiai tarkuotu sūriu. Puošiame braškėmis.
    P.s. Padažų nededu, bet mėgstantiems padažus tiktų alyvuogių aliejaus su citrina ir čiobreliais.
    P.p.s. Puikiai tinka saldus šampanas arba baltas pusiau saldus atšaldytas vynas.

Autorius: Karolina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek medaus
  • šiek tiek rozmarino
  • šiek tiek salotų (iceberg)
  • šiek tiek špinatų
  • šiek tiek žemės riešutų
  • 1 vienetas vištos filė
  • šiek tiek braškių
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek cukinijos
  • šiek tiek kario
  • šiek tiek sūris (kietasis, "Džiugas")
  • šiek tiek gražgarsčių
  • šiek tiek sėklų (moliūgų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos gabaliukus marinuojame (bent 2 val.) medaus, kario ir rozmarino marinate.

    Vištienos gabaliukus apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepame keptuvėje.

    Į dubenį sudedame špinatus, gražgarstes, salotas, skrudintus žemės riešutus ir moliūgų sėklas. Supjaustome braškes (pasiliekame keletą papuošimui).

    Tada pakepiname cukinijų griežinėlius. Supjaustome braškes (keletą paliekame papuošimui).

    Ant salotų sudedame karštą vištieną, cukinijų griežinėlius, pabarstome tarkuotu sūriu ir papuošiame braškėmis.

    Ant

    Taip pat pakepame cukinijos griežinėlius (ne daug aliejaus,kad tik šiektiek apskrustų).
    Ant salotų sudedame karštą vištieną ir cukinijos griežinėlius. Pabarstome smulkiai tarkuotu sūriu. Puošiame braškėmis.
    P.s. Padažų nededu, bet mėgstantiems padažus tiktų alyvuogių aliejaus su citrina ir čiobreliais.
    P.p.s. Puikiai tinka saldus šampanas arba baltas pusiau saldus atšaldytas vynas.

Autorius: Karolina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų