Vištienos gabaliukus apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepame keptuvėje.
Į dubenį sudedame špinatus, gražgarstes, salotas, skrudintus žemės riešutus ir moliūgų sėklas. Supjaustome braškes (pasiliekame keletą papuošimui).
Tada pakepiname cukinijų griežinėlius. Supjaustome braškes (keletą paliekame papuošimui).
Ant salotų sudedame karštą vištieną, cukinijų griežinėlius, pabarstome tarkuotu sūriu ir papuošiame braškėmis.
Ant
Taip pat pakepame cukinijos griežinėlius (ne daug aliejaus,kad tik šiektiek apskrustų). Ant salotų sudedame karštą vištieną ir cukinijos griežinėlius. Pabarstome smulkiai tarkuotu sūriu. Puošiame braškėmis. P.s. Padažų nededu, bet mėgstantiems padažus tiktų alyvuogių aliejaus su citrina ir čiobreliais. P.p.s. Puikiai tinka saldus šampanas arba baltas pusiau saldus atšaldytas vynas.
Vištienos gabaliukus apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepame keptuvėje.
Į dubenį sudedame špinatus, gražgarstes, salotas, skrudintus žemės riešutus ir moliūgų sėklas. Supjaustome braškes (pasiliekame keletą papuošimui).
Tada pakepiname cukinijų griežinėlius. Supjaustome braškes (keletą paliekame papuošimui).
Ant salotų sudedame karštą vištieną, cukinijų griežinėlius, pabarstome tarkuotu sūriu ir papuošiame braškėmis.
Ant
Taip pat pakepame cukinijos griežinėlius (ne daug aliejaus,kad tik šiektiek apskrustų). Ant salotų sudedame karštą vištieną ir cukinijos griežinėlius. Pabarstome smulkiai tarkuotu sūriu. Puošiame braškėmis. P.s. Padažų nededu, bet mėgstantiems padažus tiktų alyvuogių aliejaus su citrina ir čiobreliais. P.p.s. Puikiai tinka saldus šampanas arba baltas pusiau saldus atšaldytas vynas.