• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų špinatų
  • 50 gramų cukinijos
  • 1 valgomasis šaukštas kedro riešutų
  • 20 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 20 gramų sūris (kietasis)
  • 50 gramų kalakutienos ( krūtinėlė)
  • 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas padažo (aštrus, vištienai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų špinatų
  • 50 gramų cukinijos
  • 1 valgomasis šaukštas kedro riešutų
  • 20 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 20 gramų sūris (kietasis)
  • 50 gramų kalakutienos ( krūtinėlė)
  • 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas padažo (aštrus, vištienai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutieną lengvai pamušti, pabarstyti druska, pipirais, apvolioti džiūvėsėliuose ir iškepti mažame kiekyje aliejaus
  2. Ant špinatų lapelių sudėti gabalėliais supjaustytą cukiniją, per pusę perpjautus pomidoriukus, iškeptą ir riekelėmis supjaustytą mėsą
  3. Ant viršaus pabarstyti apkepintais kedro riešutais ir tarkuotą kietąjį sūrį
  4. Viską pašlakstyti aštriu padažu vištienai

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų