Šparagines pupeles nuplaukite, ankštis supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepkite su sviestu. Geriau kepti uždengtu dangčiu, taip jos greičiau suminkštės. Sudėkite, džiūvėsėlius, pasūdykite. Šparagines pupeles patiekite karštas. Tai puikus garnyras prie mėsos, žuvies, taip paruoštas šparagines pupeles labai skanu valkgyti tiesiog vienas. Galima įdėti grietinės ir pomidorų padažo.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
30 gramų džiūvesėlių
šiek tiek druskos
200 gramų sviesto
1 kilogramas sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šparagines pupeles nuplaukite, ankštis supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepkite su sviestu. Geriau kepti uždengtu dangčiu, taip jos greičiau suminkštės. Sudėkite, džiūvėsėlius, pasūdykite. Šparagines pupeles patiekite karštas. Tai puikus garnyras prie mėsos, žuvies, taip paruoštas šparagines pupeles labai skanu valkgyti tiesiog vienas. Galima įdėti grietinės ir pomidorų padažo.