• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Galima imti ir kitos spalvos saldžias paprikas, bet man žaliosios skonis subtiliausias.

INGREDIENTAI:

  • 1 litras sparaginių pupelių (virtos)
  • 200 gramų dešros
  • 1 vienetas saliero stiebų
  • 1 vienetas cukinijos
  • 1 vienetas žaliosios paprikos
  • 1 pundelis žalumynų
  • 30 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 2 žiupsneliai juodųjų pipirų
  • Pabarstymui:
  • šiek tiek sūris

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvėje ant sviesto patroškinti smulkintas daržoves, žalumynus. Įdėti smulkiai pjaustytą pakepintą dešrą. Supilti pupeles, prieskonius, druską, išmaišyti, jei reikia dar pripilti nedaug vandens ir kiek patroškinti.
  2. Prieš valgant užtarkuoti sūriu.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų