Galima imti ir kitos spalvos saldžias paprikas, bet man žaliosios skonis subtiliausias.
INGREDIENTAI:
- 1 litras sparaginių pupelių (virtos)
- 200 gramų dešros
- 1 vienetas saliero stiebų
- 1 vienetas cukinijos
- 1 vienetas žaliosios paprikos
- 1 pundelis žalumynų
- 30 gramų sviesto
- 1 valgomasis šaukštas svogūnų
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 2 vienetai laurų lapų
- 2 žiupsneliai juodųjų pipirų
- Pabarstymui:
- šiek tiek sūris
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Keptuvėje ant sviesto patroškinti smulkintas daržoves, žalumynus. Įdėti smulkiai pjaustytą pakepintą dešrą. Supilti pupeles, prieskonius, druską, išmaišyti, jei reikia dar pripilti nedaug vandens ir kiek patroškinti.
- Prieš valgant užtarkuoti sūriu.
REKLAMA