Šparagines pupeles (su ankštimis) pavirti pasūdytame vandenyje, kol pasidarys minkštesnės, ir išvirti kubeliais supjaustytas bulves. Šparagines pupeles susmulkinti (perpjauti į 2-3 dalis). Keptuvėje ant sviesto pakepinti susmulkintą svogūną bei sutarkuotą morką ir supjaustytas dešreles. Į keptuvę sudėti šparagines pupeles bei bulves ir patroškinti apie 5 min. Tada dėti grietinę, jei reikia, paprieskoniuoti mėgstamais prieskoniais. Išmaišyti ir dar patroškinti kelias min. Skaniai skanaus!
Autorius: Jovita
INGREDIENTAI:
500 gramų bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
2 vienetai svogūnų
300 gramų dešros (ar dešrelės)
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
šiek tiek prieskonių
500 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šparagines pupeles (su ankštimis) pavirti pasūdytame vandenyje, kol pasidarys minkštesnės, ir išvirti kubeliais supjaustytas bulves. Šparagines pupeles susmulkinti (perpjauti į 2-3 dalis). Keptuvėje ant sviesto pakepinti susmulkintą svogūną bei sutarkuotą morką ir supjaustytas dešreles. Į keptuvę sudėti šparagines pupeles bei bulves ir patroškinti apie 5 min. Tada dėti grietinę, jei reikia, paprieskoniuoti mėgstamais prieskoniais. Išmaišyti ir dar patroškinti kelias min. Skaniai skanaus!