• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas sparaginių pupelių
  • 0.5 kilogramo morkų
  • 0.5 kilogramo svogūnų
  • 2 vienetai paprikų
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 litras pomidorų padažo
  • 8 valgomieji šaukštai acto (9 % )
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 saujelė petražolių (lapeliai)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 10 vienetų pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas sparaginių pupelių
  • 0.5 kilogramo morkų
  • 0.5 kilogramo svogūnų
  • 2 vienetai paprikų
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 litras pomidorų padažo
  • 8 valgomieji šaukštai acto (9 % )
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 saujelė petražolių (lapeliai)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 10 vienetų pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite šparagines pupeles, nupjaustykite galiukus, supjaustykite gabaliukais. Jas sudėkite į verdantį vandenį ir virkite apie 15 min., nukoškite. Nuluptus svogūnus ir morkas susmulkinkite. Nuplaukite paprikas, išimkite sėklas ir jas supjaustykite kubeliais. Daržoves pabarstykite druska ir pakepinkite aliejuje. Tada sudėkite į puodą , supilkite pomidorų padažą , actą, cukrų, susmulkintas petražoles, prieskonius ir troškinkite apie 15 min. Sudėkite į sterilius stiklainius ir užsukite.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų