INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- 2 vienetai svogūnų
- 100 gramų kiaulės lašinių
- šiek tiek druskos
- 75 gramai aliejaus
- 700 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aliejuje apkepame supjaustytus svogūnus, česnakus, lašinukus. Sudedame atvėsusias šaldytas šparagines pupeles. Kepame kol apkeps. Pabaigoje apibarstome druska, pipirais. Labai skanu prie bokalo alaus.
Autorius: Rimantas
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- 2 vienetai svogūnų
- 100 gramų kiaulės lašinių
- šiek tiek druskos
- 75 gramai aliejaus
- 700 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aliejuje apkepame supjaustytus svogūnus, česnakus, lašinukus. Sudedame atvėsusias šaldytas šparagines pupeles. Kepame kol apkeps. Pabaigoje apibarstome druska, pipirais. Labai skanu prie bokalo alaus.
Autorius: Rimantas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI