• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 1 česnakų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 50 gramų spagečių
  • 2 vienetai pievagrybių
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek parmezano sūrio
  • šiek tiek raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Statom puodą su sūdytu vandeniu spagečiams. Į vandenį galima įpilti šaukštą aliejaus, kad makaronai neliptų. Kol jie išvirs, pasiruošiam padažą. Supjaustom pievagrybius ketvirčiais, susmulkinam česnaką, supjaustom pomidorą gabalėliais. Apkepam pievagrybius (skaniau ant sviesto nei ant aliejaus), sudedam česnaką, pomidorą, prieskonius (tinka bazilikas, oreganas). Kai viskas gražiai apkepa, įpilam grietinėlės. Pakepam, kol šiek tiek sutirštės. Išvirtus makaronus nusunkiam, užpilam padažą ir užbarstom parmezano sūriu. Greita ir paprasta!

Autorius: Pončka

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 1 česnakų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 50 gramų spagečių
  • 2 vienetai pievagrybių
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek parmezano sūrio
  • šiek tiek raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Statom puodą su sūdytu vandeniu spagečiams. Į vandenį galima įpilti šaukštą aliejaus, kad makaronai neliptų. Kol jie išvirs, pasiruošiam padažą. Supjaustom pievagrybius ketvirčiais, susmulkinam česnaką, supjaustom pomidorą gabalėliais. Apkepam pievagrybius (skaniau ant sviesto nei ant aliejaus), sudedam česnaką, pomidorą, prieskonius (tinka bazilikas, oreganas). Kai viskas gražiai apkepa, įpilam grietinėlės. Pakepam, kol šiek tiek sutirštės. Išvirtus makaronus nusunkiam, užpilam padažą ir užbarstom parmezano sūriu. Greita ir paprasta!

Autorius: Pončka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų