Statom puodą su sūdytu vandeniu spagečiams. Į vandenį galima įpilti šaukštą aliejaus, kad makaronai neliptų. Kol jie išvirs, pasiruošiam padažą. Supjaustom pievagrybius ketvirčiais, susmulkinam česnaką, supjaustom pomidorą gabalėliais. Apkepam pievagrybius (skaniau ant sviesto nei ant aliejaus), sudedam česnaką, pomidorą, prieskonius (tinka bazilikas, oreganas). Kai viskas gražiai apkepa, įpilam grietinėlės. Pakepam, kol šiek tiek sutirštės. Išvirtus makaronus nusunkiam, užpilam padažą ir užbarstom parmezano sūriu. Greita ir paprasta!
Autorius: Pončka
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
1 česnakų
1 vienetas pomidorų pastos
50 gramų spagečių
2 vienetai pievagrybių
šiek tiek grietinėlės
šiek tiek parmezano sūrio
šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Statom puodą su sūdytu vandeniu spagečiams. Į vandenį galima įpilti šaukštą aliejaus, kad makaronai neliptų. Kol jie išvirs, pasiruošiam padažą. Supjaustom pievagrybius ketvirčiais, susmulkinam česnaką, supjaustom pomidorą gabalėliais. Apkepam pievagrybius (skaniau ant sviesto nei ant aliejaus), sudedam česnaką, pomidorą, prieskonius (tinka bazilikas, oreganas). Kai viskas gražiai apkepa, įpilam grietinėlės. Pakepam, kol šiek tiek sutirštės. Išvirtus makaronus nusunkiam, užpilam padažą ir užbarstom parmezano sūriu. Greita ir paprasta!