2 porcijos. Spageti išverdame įprastu būdu. Keptuvėje svieste apkepiname smulkiai supjaustytą porą, dedame pjaustytus pievagrybius ir maišydami kepame apie 2 minutes. Įdedame šaukštą miltų. Po to visada intensyviai maišydami po truputį pilame pieną ir vandenį. Neturi likti miltų gabaliukų, o padažas ne per daug tirštas. Jei reikia, įpilame daugiau vandens. Pagardiname druska ir pipirais. Nukoštus spagečius sudedame į pievagrybių padažą ir išmaišome. Nuimame nuo virykles, uždengiame dangtį ir paliekame 5 minutėms.
Autorius: VaidaP
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek porų
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
100 mililitrų pieno
150 gramų pievagrybių
100 mililitrų vandens
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
2 porcijos. Spageti išverdame įprastu būdu. Keptuvėje svieste apkepiname smulkiai supjaustytą porą, dedame pjaustytus pievagrybius ir maišydami kepame apie 2 minutes. Įdedame šaukštą miltų. Po to visada intensyviai maišydami po truputį pilame pieną ir vandenį. Neturi likti miltų gabaliukų, o padažas ne per daug tirštas. Jei reikia, įpilame daugiau vandens. Pagardiname druska ir pipirais. Nukoštus spagečius sudedame į pievagrybių padažą ir išmaišome. Nuimame nuo virykles, uždengiame dangtį ir paliekame 5 minutėms.