• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek porų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • 150 gramų pievagrybių
  • 100 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 2 porcijos.
    Spageti išverdame įprastu būdu.
    Keptuvėje svieste apkepiname smulkiai supjaustytą porą, dedame pjaustytus pievagrybius ir maišydami kepame apie 2 minutes. Įdedame šaukštą miltų. Po to visada intensyviai maišydami po truputį pilame pieną ir vandenį. Neturi likti miltų gabaliukų, o padažas ne per daug tirštas. Jei reikia, įpilame daugiau vandens. Pagardiname druska ir pipirais.
    Nukoštus spagečius sudedame į pievagrybių padažą ir išmaišome. Nuimame nuo virykles, uždengiame dangtį ir paliekame 5 minutėms.

Autorius: VaidaP

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek porų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 100 mililitrų pieno
  • 150 gramų pievagrybių
  • 100 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 2 porcijos.
    Spageti išverdame įprastu būdu.
    Keptuvėje svieste apkepiname smulkiai supjaustytą porą, dedame pjaustytus pievagrybius ir maišydami kepame apie 2 minutes. Įdedame šaukštą miltų. Po to visada intensyviai maišydami po truputį pilame pieną ir vandenį. Neturi likti miltų gabaliukų, o padažas ne per daug tirštas. Jei reikia, įpilame daugiau vandens. Pagardiname druska ir pipirais.
    Nukoštus spagečius sudedame į pievagrybių padažą ir išmaišome. Nuimame nuo virykles, uždengiame dangtį ir paliekame 5 minutėms.

Autorius: VaidaP

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų