Spageti išvirti pasūdytame vandenyje. Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame kepinti stambiai supjaustytus česnakus, kol česnakai paruduos. Tada juos išgriebti ir išmesti. Apipilti spagečius karštu aliejumi ir sudėti 3/4 jogurto. Patiekti giliose lėkštėse, apipilti likusiu jogurtu ir paprika.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
4 česnakų
4 arbatiniai šaukšteliai paprikų (malta)
0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
500 gramų jogurto (natūralus)
500 gramų spagečių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Spageti išvirti pasūdytame vandenyje. Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame kepinti stambiai supjaustytus česnakus, kol česnakai paruduos. Tada juos išgriebti ir išmesti. Apipilti spagečius karštu aliejumi ir sudėti 3/4 jogurto. Patiekti giliose lėkštėse, apipilti likusiu jogurtu ir paprika.