Tunas paprastiems spagečiams suteiks išskirtinį skonį. O fetos sūris dėl savo ypatingo sūraus skonio, suteiks papildomo sūrumo. Taip pat galima šiuos makaronus pagardinti petražolėmis arba krapais. Paįvairinimui galima naudoti ir tuną pomidorų padaže - tai suteiks ir spalvos, ir papildomo skonio.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 250 gramų spagečių
- 1 skardinė konservuoto tuno (aliejuje apie 185 g)
- 100 gramų feta sūrio
- 1 skiltelė česnakų
- 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
- 1 žiupsnelis druskos
- 20 gramų sviesto (kepimui)
- 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus (kepimui)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinti česnaką. Tuną nuvarvinti ir išskirstyti šakute. Sūrį supjaustyti nedideliais kubeliais.
- Keptuvėje pakaitinti aliejų, ištirpinti jame sviestą ir pakepinti česnakus. Tuomet sumaišyti su tunais.
- Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
- Makaronus išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės. Sumaišyti su padažu ir pabarstyti feta.
REKLAMA