REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą galima paruošti iš anksto, kad truputį pastovėtų. Įmušti kiaušinį, berti prieskonių maltai mėsai, pipirų (įdėti truputį majonezo, kmynų), gerai išminkyti.
- Kepimo inde ar paprasčiausioje gilesnėje keptuvėje įkaitinti aliejų ir visą dugną padengti bulvėmis, pjaustytomis griežinėliais. Pabarstyti prieskoniais bulvėms.
- Ant bulvių,esančių inde užsluoksniuoti sluoksnį paruoštos mėsos, užlyginti ir dėti į įkaitintą orkaitę. Kepti apie 30-40 min.
- Kol mėsa su bulvėmis kepa, pasiruošti svogūnus ir sūrį. Svogūnus pjaustyti žiedais, sūrį sutarkuoti. Praėjus kepimo laikui, išimti ir apkloti svogūno griežinėliais, užtepti majonezu ir uždengus dangčiu statyti į orkaitę 12-15 min.
- Pabaigoje užbarstyti tarkuotu sūriu ir dar pakepti 3-5 min., kol sūris apgaubs kepsnį.
Patikėkite, nuostabūs šeštadienio pietūs:)))))
REKLAMA