• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 500 gramų kiaulienos šonkaulių
  • 4 skiltelės česnakų
  • 100 gramų pievagrybių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 6 žiupsneliai prieskonių
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 10 vienetų marinuotų pievagrybių
  • 20 gramų svogūnų laiškų
  • 3 skiltelės citrinų
  • 3 skiltelės agurkų
  • 1 saujelė konservuotų kukurūzų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 500 gramų kiaulienos šonkaulių
  • 4 skiltelės česnakų
  • 100 gramų pievagrybių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 6 žiupsneliai prieskonių
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 10 vienetų marinuotų pievagrybių
  • 20 gramų svogūnų laiškų
  • 3 skiltelės citrinų
  • 3 skiltelės agurkų
  • 1 saujelė konservuotų kukurūzų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šonkauliukus įtrinkite prieskoniais, kapotais česnakais ir palikite keletui valandų pasimarinuotį.
  2. Paruoškite įdarą:
    Į faršą berkite prieskonius ir dėkite pakepintus pievagrybius, svogūnus ir tarkuotą morką.
    Viską gerai išmaišykite.
  3. Iš šonkauliukų padarykite cilindrą ir kimškite faršo įdarą.
    Pašaukite į orkaitę valandai laiko, temperatūroje 180 laipsnių.
    Kai kelmas iškeps ir atvės, papuoškite daržovėmis (agurkai, pomidorai, svogūnų laiškai ir t.t.)

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų