• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulienos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų džiūvesėlių
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui
    kiaulienos faršo 500 g
    1 kiaušinis
    prieskoniai pagal skonį
    100 g sūrio

    Supjaustome kiaulieną kaip karbonadams, įtriname prieskoniais, palaikome kokį pusvalanduką (nors nėra būtina).
    Išsiplakame kiaušinius, pasiruošiam džiūvėsėlius.
    Įdarą pasiruošiam: faršą sumaišome su kiaušiniu, prieskoniais, galima dėti dar krakmolo.
    Sukame suktinukus, dedam faršo ir šiek tiek sūrio, darom dvigubą paniruotę, t.y. pavoliojame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir dar kartą taip darome, kad suktinukai būtų storesni ir neišsisuktų. Kepam riebaluose kol apskrus šiek tiek. Kai apkepam suktinukus, dedam juos į orkaitę maždaug pusvalandukui.
    Garnyrui: bulvių košė, rauginti agurkai, burokėliai.
    Pabandykit, tikiuosi patiks!

Autorius: Ringutė

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų kiaulienos
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų džiūvesėlių
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui
    kiaulienos faršo 500 g
    1 kiaušinis
    prieskoniai pagal skonį
    100 g sūrio

    Supjaustome kiaulieną kaip karbonadams, įtriname prieskoniais, palaikome kokį pusvalanduką (nors nėra būtina).
    Išsiplakame kiaušinius, pasiruošiam džiūvėsėlius.
    Įdarą pasiruošiam: faršą sumaišome su kiaušiniu, prieskoniais, galima dėti dar krakmolo.
    Sukame suktinukus, dedam faršo ir šiek tiek sūrio, darom dvigubą paniruotę, t.y. pavoliojame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir dar kartą taip darome, kad suktinukai būtų storesni ir neišsisuktų. Kepam riebaluose kol apskrus šiek tiek. Kai apkepam suktinukus, dedam juos į orkaitę maždaug pusvalandukui.
    Garnyrui: bulvių košė, rauginti agurkai, burokėliai.
    Pabandykit, tikiuosi patiks!

Autorius: Ringutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų