• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 200 gramų raugintų kopūstų
  • 2 vienetai sultinio (kubeliai)
  • šiek tiek prieskonių
  • 100 gramų sparaginių pupelių
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą sluoksniais dedame raugintus kopūstus, pjaustytas morkas, pjaustytas bulves, pjaustytą svogūną, šparagines pupeles, prieskonius. Viską užpilame verdančiu vandeniu, kad gerai apsemtų, kaip užverda ant viršaus dedame mėsos kukulius. Verdame kol suverda bulvės ir kopūstai. Pagardiname grietine. Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 200 gramų raugintų kopūstų
  • 2 vienetai sultinio (kubeliai)
  • šiek tiek prieskonių
  • 100 gramų sparaginių pupelių
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą sluoksniais dedame raugintus kopūstus, pjaustytas morkas, pjaustytas bulves, pjaustytą svogūną, šparagines pupeles, prieskonius. Viską užpilame verdančiu vandeniu, kad gerai apsemtų, kaip užverda ant viršaus dedame mėsos kukulius. Verdame kol suverda bulvės ir kopūstai. Pagardiname grietine. Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų