Į puodą sluoksniais dedame raugintus kopūstus, pjaustytas morkas, pjaustytas bulves, pjaustytą svogūną, šparagines pupeles, prieskonius. Viską užpilame verdančiu vandeniu, kad gerai apsemtų, kaip užverda ant viršaus dedame mėsos kukulius. Verdame kol suverda bulvės ir kopūstai. Pagardiname grietine. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulės faršo
200 gramų raugintų kopūstų
2 vienetai sultinio (kubeliai)
šiek tiek prieskonių
100 gramų sparaginių pupelių
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą sluoksniais dedame raugintus kopūstus, pjaustytas morkas, pjaustytas bulves, pjaustytą svogūną, šparagines pupeles, prieskonius. Viską užpilame verdančiu vandeniu, kad gerai apsemtų, kaip užverda ant viršaus dedame mėsos kukulius. Verdame kol suverda bulvės ir kopūstai. Pagardiname grietine. Skanaus.