PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustykite šonkaulius mažesniais gabalėliais, apvoliokite miltuose.
Užvirkite actą su cukrumi ir susmulkinta aitriąja paprika.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite šonkaulius, kol jie įgaus aukso spalvą. Mėsą sudėkite į dubenį ir apipilkite paruoštu acto mišiniu. Palikite 20 minučių.
„Knorr Menu“ ruošinį sumaišykite su 0,5 stiklinės vandens, kečupu ir limonadu.
Užpilkite šiuo mišiniu mėsą ir gerai išmaišykite.
Šonkaulius su padažu sudėkite į kepimo maišelį, sandariai uždarykite ir kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje 40 minučių. Šonkaulius patiekite apibarstytus kalendra, vienus arba su ryžiais.