• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 2 česnakų
  • 1 vienetas kalendrų (ryšulėlis)
  • 1 vienetas paprikų (aitrioji)
  • 900 gramų kiaulienos šonkaulių
  • 0.5 stiklinės acto (raudono vyno)
  • 300 mililitrų aliejaus
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ MENU ruošinys sultingiems kiaulienos šonkauliukams)
  • 5 valgomieji šaukštai kečupo
  • 2 valgomieji šaukštai kukurūzų miltų
  • 1 stiklinė limonado (Coca - Cola)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 2 česnakų
  • 1 vienetas kalendrų (ryšulėlis)
  • 1 vienetas paprikų (aitrioji)
  • 900 gramų kiaulienos šonkaulių
  • 0.5 stiklinės acto (raudono vyno)
  • 300 mililitrų aliejaus
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ MENU ruošinys sultingiems kiaulienos šonkauliukams)
  • 5 valgomieji šaukštai kečupo
  • 2 valgomieji šaukštai kukurūzų miltų
  • 1 stiklinė limonado (Coca - Cola)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite šonkaulius mažesniais gabalėliais, apvoliokite miltuose.

    Užvirkite actą su cukrumi ir susmulkinta aitriąja paprika.

    Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite šonkaulius, kol jie įgaus aukso spalvą. Mėsą sudėkite į dubenį ir apipilkite paruoštu acto mišiniu. Palikite 20 minučių.

    „Knorr Menu“ ruošinį sumaišykite su 0,5 stiklinės vandens, kečupu ir limonadu.

    Užpilkite šiuo mišiniu mėsą ir gerai išmaišykite.

    Šonkaulius su padažu sudėkite į kepimo maišelį, sandariai uždarykite ir kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje 40 minučių. Šonkaulius patiekite apibarstytus kalendra, vienus arba su ryžiais.

Autorius: Knorr

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų