Labai viskas paprasta: pasimarinuoju gabaliukais smulkintą jautieną su prieskoniais ir majonezu, palaikau per naktį.
Šoninę supjaustome įstrižai juostelėm, įtrinam tik mėgstamais prieskoniais, paliekam ir nakčiai.
Sukam šoninę, dedam jautienos gabaliukus ir susmaigstome mediniais pagaliukais, kepam ant grotelių... tie pagaliukai nudega, o suktinukai ir lieka susisukę.
Patiekiu su svogūnais saldžiarūgščiam padaže, bulvytėm, keptom žarijose ar tiesiog su duona.
SKANAUS!
Autorius: Ringutė
INGREDIENTAI:
400 gramų jautienos
400 gramų kiaulės šoninės
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Labai viskas paprasta: pasimarinuoju gabaliukais smulkintą jautieną su prieskoniais ir majonezu, palaikau per naktį.
Šoninę supjaustome įstrižai juostelėm, įtrinam tik mėgstamais prieskoniais, paliekam ir nakčiai.
Sukam šoninę, dedam jautienos gabaliukus ir susmaigstome mediniais pagaliukais, kepam ant grotelių... tie pagaliukai nudega, o suktinukai ir lieka susisukę.
Patiekiu su svogūnais saldžiarūgščiam padaže, bulvytėm, keptom žarijose ar tiesiog su duona.