Riešutus sutrinkite ir sumaišykite su cukrumi. Tešlos lapą iškočiokite ir supjaustykite norimo dydžio trikampiais. Ant kiekvieno tešlos trikampio dėkite po 1 šaukštelį riešutų-cukraus mišinio. Susukite ir kepkite 180° C laipsnių orkaitėje 15-20 minučių. Papuoškite ištirpintu šokoladu. Labai skanu su vaniliniais ledais!
Autorius: Monika
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
100 gramų graikinių riešutų
100 gramų pieniško šokolado
500 gramų tešlos (sluoksniuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Riešutus sutrinkite ir sumaišykite su cukrumi. Tešlos lapą iškočiokite ir supjaustykite norimo dydžio trikampiais. Ant kiekvieno tešlos trikampio dėkite po 1 šaukštelį riešutų-cukraus mišinio. Susukite ir kepkite 180° C laipsnių orkaitėje 15-20 minučių. Papuoškite ištirpintu šokoladu. Labai skanu su vaniliniais ledais!