Glaistui: 80 g grietinėlės 250 g šokolado tirpdymui
Sviestą išlydyti su šokoladu. Kai pravės, sudėti cukrų ir kruopščiai išmaišyti. Sudėti kiaušinius. Po truputį maišant berti miltus ir maišyti, kad neatsirastų gumuliukų. Tešla turi būti grietinės kietumo, bet ne per kieta ir ne per skysta. Kepti 200 C orkaitėje apie 25 min.
Kai iškeps, kiekvieną “apdažyti” glaistu, paruoštu išlydant šokoladą ir sumaišant su grietinėlę. Glaistas bus tuo skanesnis, kuo skanesnį šokoladą lydysit. Skanaus!
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
4 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
150 gramų juodojo šokolado
150 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Glaistui: 80 g grietinėlės 250 g šokolado tirpdymui
Sviestą išlydyti su šokoladu. Kai pravės, sudėti cukrų ir kruopščiai išmaišyti. Sudėti kiaušinius. Po truputį maišant berti miltus ir maišyti, kad neatsirastų gumuliukų. Tešla turi būti grietinės kietumo, bet ne per kieta ir ne per skysta. Kepti 200 C orkaitėje apie 25 min.
Kai iškeps, kiekvieną “apdažyti” glaistu, paruoštu išlydant šokoladą ir sumaišant su grietinėlę. Glaistas bus tuo skanesnis, kuo skanesnį šokoladą lydysit. Skanaus!