• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų juodojo šokolado
  • 150 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Glaistui:
    80 g grietinėlės
    250 g šokolado tirpdymui

    Sviestą išlydyti su šokoladu. Kai pravės, sudėti cukrų ir kruopščiai išmaišyti. Sudėti kiaušinius. Po truputį maišant berti miltus ir maišyti, kad neatsirastų gumuliukų. Tešla turi būti grietinės kietumo, bet ne per kieta ir ne per skysta. Kepti 200 C orkaitėje apie 25 min.

    Kai iškeps, kiekvieną “apdažyti” glaistu, paruoštu išlydant šokoladą ir sumaišant su grietinėlę. Glaistas bus tuo skanesnis, kuo skanesnį šokoladą lydysit. Skanaus!

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų juodojo šokolado
  • 150 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Glaistui:
    80 g grietinėlės
    250 g šokolado tirpdymui

    Sviestą išlydyti su šokoladu. Kai pravės, sudėti cukrų ir kruopščiai išmaišyti. Sudėti kiaušinius. Po truputį maišant berti miltus ir maišyti, kad neatsirastų gumuliukų. Tešla turi būti grietinės kietumo, bet ne per kieta ir ne per skysta. Kepti 200 C orkaitėje apie 25 min.

    Kai iškeps, kiekvieną “apdažyti” glaistu, paruoštu išlydant šokoladą ir sumaišant su grietinėlę. Glaistas bus tuo skanesnis, kuo skanesnį šokoladą lydysit. Skanaus!

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų