Šokoladinė tešla: Ištirpinkite sviestą ir šokoladą vandens vonelėje, gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies. Į šokolado mišinį suberkite 1,5 stiklinės cukraus, vanilinio cukraus maišelį, supilkite išplaktus 3 kiaušinius, suberkite miltus. Gerai išmaišykite.
Sūrio masė: Varškę sumaišykite su 1,5 st. miltų, 1 šaukštu cukraus, 1 kiaušiniu, 4 valg. šaukštais grietinės.
Įdėkite 2 / 3 šokolado tešlos ant kepimo skardos - sūrio masę - likusią šokolado tešlą ant viršaus. Kepkite apie vieną valandą 180 laipsnių orkaitėje.
Autorius: Odeta
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės cukraus (+1 šaukštas)
4 vienetai kiaušinių
2.5 stiklinės kvietinių miltų
100 gramų juodojo šokolado
200 gramų varškės
100 gramų sviesto
4 valgomieji šaukštai grietinės
40 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šokoladinė tešla: Ištirpinkite sviestą ir šokoladą vandens vonelėje, gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies. Į šokolado mišinį suberkite 1,5 stiklinės cukraus, vanilinio cukraus maišelį, supilkite išplaktus 3 kiaušinius, suberkite miltus. Gerai išmaišykite.
Sūrio masė: Varškę sumaišykite su 1,5 st. miltų, 1 šaukštu cukraus, 1 kiaušiniu, 4 valg. šaukštais grietinės.
Įdėkite 2 / 3 šokolado tešlos ant kepimo skardos - sūrio masę - likusią šokolado tešlą ant viršaus. Kepkite apie vieną valandą 180 laipsnių orkaitėje.