Miltus sumaišyti su kakava, kepimo milteliais ir sukapoti. Kiaušinius išsukti su cukrumi ir viską išminkyti. 5 valandas laikyti šaldytuve. Sviestą su cukraus pudra ištrinti, sudėti vaniliną, citriną, kepimo miltelius, trynius ir dėti į pertrintą varškę. Baltymus išplakt ir atsargiai išmaišyt. 2/3 tešlos iškočioti ir įdėti į kepimo formą, sudėti kremą , iškočioti likusią tešlą ir uždėti ant varškės. Kepti 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą. Išlydyti šokoladą ir aptepti ant pyrago viršaus. Apibarstyti migdolų drožlėmis. Jei norite, galite ką nors užrašyti ar nupiešti. Skanaus!
Miltus sumaišyti su kakava, kepimo milteliais ir sukapoti. Kiaušinius išsukti su cukrumi ir viską išminkyti. 5 valandas laikyti šaldytuve. Sviestą su cukraus pudra ištrinti, sudėti vaniliną, citriną, kepimo miltelius, trynius ir dėti į pertrintą varškę. Baltymus išplakt ir atsargiai išmaišyt. 2/3 tešlos iškočioti ir įdėti į kepimo formą, sudėti kremą , iškočioti likusią tešlą ir uždėti ant varškės. Kepti 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą. Išlydyti šokoladą ir aptepti ant pyrago viršaus. Apibarstyti migdolų drožlėmis. Jei norite, galite ką nors užrašyti ar nupiešti. Skanaus!