REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C temperatūros.
- Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Baltymus išplakite iki standžių putų su žiupsneliu druskos. Po truputį pilkite 250 g cukraus ir plakite, kol gausis putėsiai.
- Į šią masę sudėkite riešutus (kapotus), kakavą, trintas bruknes ir gerai išmaišykite.
- Padenkite kepimo formą kepimo popieriumi, supilkite mišinį ir kepkite apie 20 min iki auksinės rudos spalvos.
- Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą, sumaišykite jį su brendžiu.
- Į puodą su vandeniu suberkite likusį cukrų ir virkite apie 4 min.
- Trynius išplakite. Palengva į juos supilkite cukraus tirpalą.
- Atskirai išplakite grietinėlę ir sumaišykite ją su šokolado bei trynių masėmis.
- Gautus putėsius supilkite ant iškepto ir atvėsinto pagrindo. Viršų papuoškite bruknėmis ir palikite nakčiai šaldytuve.
REKLAMA