REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šokoladinis biskvitas: (gaminamas iš vakaro)
Sumaišyti sausus produktus.
Kiaušinius išplakti su aliejumi.
į kiaušinių masę supilame puse pieno, išplakame, tada puse sauso mišinio, išplakame, likusį pieną , išplakame ir likusį sausą mišinį.
įpilame karšto vandens ir gerai išplakame.
Kepame 180°C temp. orkaitėje 40 min.
Biskvitą geriausia išlaikyti 8 val. prieš panaudojant. - Šokoladinis kremas:
"Ganaš'as" (gaminamas iš vakaro)
susmulkiname 200 g šokolado ir užpilame karšta grietinėle (200 ml.)
po minutės gerai išmaišome ir paliekame nakčiai šaldytuve. - Šokoladiniai putėsiai (ruošiami prieš sutepant tortą)
susmulkiname 200 gr šokolado ir užpilame karšta grietinėle (200 ml.)
po minutės gerai išmaišome , kai atauš gerai išplakame iki putėsių. - Šokoladas papuošimui:
200 gr. šokolado ištirpiname karštoje grietinėlėje (200 ml.) - dar šiltą šokoladą reikės užpilti ant torto . - PAPUOŠIMAS
Biskvitą supjaustome ir pertepame Ganašu, uždedame kitą biskvitą ir sutepame putėsiais. Ant viršaus uždedame likusį biskvitą. Viršų apipilame grietinėlėje ištirpintu šokoladu.
Papuošiame šokoladukais ir cukrinės masės figurėlėm.
REKLAMA