0.5 vieneto pieno (karamelizuotas „Rududu“, skardinė)
5 vienetai sausainių
3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pilkite į puodą pieną, berkite cukrų, kakavą, vanilinį cukrų, dėkite margariną ir virkite apie 10 minučių, nuolat maišant. Pavirus, leiskite atvėsti. Atvėsus suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Supilkite tešlą į riebalais pateptą kepimo formą ir kepkite apie 45 min. 170 laipsnių temperatūroje. Po kepimo pyragą atvėsinkite ir išimkite iš kepimo formos. Dėkite „Rududu“ į vandens vonelę ir pakaitinkite, kol suminkštės. Suminkštėjus aptepkite juo pyragą, apibarstykite viršų trupintais sausainiais ir patiekite supjaustę gabaliukais. Skanaus.
Autorius: Janina
INGREDIENTAI:
2 stiklinės cukraus
4 valgomieji šaukštai kakavos
šiek tiek margarino
4 vienetai kiaušinių
3 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
0.5 vieneto pieno (karamelizuotas „Rududu“, skardinė)
5 vienetai sausainių
3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pilkite į puodą pieną, berkite cukrų, kakavą, vanilinį cukrų, dėkite margariną ir virkite apie 10 minučių, nuolat maišant. Pavirus, leiskite atvėsti. Atvėsus suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Supilkite tešlą į riebalais pateptą kepimo formą ir kepkite apie 45 min. 170 laipsnių temperatūroje. Po kepimo pyragą atvėsinkite ir išimkite iš kepimo formos. Dėkite „Rududu“ į vandens vonelę ir pakaitinkite, kol suminkštės. Suminkštėjus aptepkite juo pyragą, apibarstykite viršų trupintais sausainiais ir patiekite supjaustę gabaliukais. Skanaus.