REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą ištirpinam su šokoladu. Šiek tiek atvėsinam.
Trynius atskiriam nuo baltymų. Baltymus su druska išplakam iki standžių putų. Trynius plakam su cukrum iki purumo tada po šaukštą įplakame miltus. Tada supilame šokoladą ir vėl gerai išplakame.
Mediniu šaukštu ar mentele atsargiai, palaipsniui įmaišome baltymus.
Tešlą pilam į kepimo popierium išklotą formą (keksinę ar tortinę nedaugiau nei 18cm skersmens). - Kepame 175laipsnių temp. Apie 20-25min. Iškeptą atvėsiname. Prieš puošiant grietinėle išimam iš formos.
- Kremui išplakame grietinėlę su cukraus pudra, baigiant plakt supilam fiksatorių. Galima pagardinti 2v.š. Rududu ar tarkuotu šokoladu.
- Pyrago viršų galima nupjauti kad būtų lygus paviršius. Iš nupjauto viršaus galime pasidaryti trupinius puošimui. Aptepame grietinėlės kremu, papuošiam ir palaikom šaltai.
Skanaus.
REKLAMA