Įkaitinkite orkaitę iki 350 °F (180 °C). Ištepkite aliejumi arba sviestu kepimo skardą. Į didelį dubenį supilkite visus ingredientus ir išplakite su mikseriu. Kepkite orkaitėje maždaug 30 minučių. Patikrinti ar pyragas iškepė galite su mediniu pagaliuku: jei įsmeigus į pyragą jis bus sausas - pyragas iškepė. Iškepusį pyragą aptepkite išlydytu šokoladu ir palikite šaltai, kad šokoladas sukietėtų. Gero apetito:)
Autorius: Viktorija
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus
2 valgomieji šaukštai kakavos
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų (apie 200 ml)
0.5 stiklinės pieno
150 gramų juodojo šokolado
2 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 350 °F (180 °C). Ištepkite aliejumi arba sviestu kepimo skardą. Į didelį dubenį supilkite visus ingredientus ir išplakite su mikseriu. Kepkite orkaitėje maždaug 30 minučių. Patikrinti ar pyragas iškepė galite su mediniu pagaliuku: jei įsmeigus į pyragą jis bus sausas - pyragas iškepė. Iškepusį pyragą aptepkite išlydytu šokoladu ir palikite šaltai, kad šokoladas sukietėtų. Gero apetito:)