Karšto vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą. Minkštą sviestą išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi ar vanile. Tuomet į sviesto masę įplakite kiaušinius. Įmaišykite šokoladą, kepimo miltelius ir miltus. Išklokite kepimo skardą pergamentiniu popieriumi ir supilkite tešlą. Kepkite 25 min. 180 laipsnių orkaitėje. Kepimo laikas priklauso nuo kepimo skardos - kuo skarda aukštesnė, tuo ilgiau kepsite. Iškepusį pyragą supjaustykite kvadratėliais. Papuoškite cukraus pudra. Kad būtų gražiau, išsikirpkite iš popieriaus trafaretus ir jais naudodamiesi papuoškite pyragą cukraus pudra.
Autorius: Morta
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros (papuošimui)
150 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
275 gramai kvietinių miltų
150 gramų juodojo šokolado
150 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karšto vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą. Minkštą sviestą išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi ar vanile. Tuomet į sviesto masę įplakite kiaušinius. Įmaišykite šokoladą, kepimo miltelius ir miltus. Išklokite kepimo skardą pergamentiniu popieriumi ir supilkite tešlą. Kepkite 25 min. 180 laipsnių orkaitėje. Kepimo laikas priklauso nuo kepimo skardos - kuo skarda aukštesnė, tuo ilgiau kepsite. Iškepusį pyragą supjaustykite kvadratėliais. Papuoškite cukraus pudra. Kad būtų gražiau, išsikirpkite iš popieriaus trafaretus ir jais naudodamiesi papuoškite pyragą cukraus pudra.