• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 2 stiklinės kvietinių miltų (1 stiklinė 200 ml)
  • 2 stiklinės pieno (šiltas)
  • 6 valgomieji šaukštai juodojo šokolado (sutarkuotas arba smulkiai sulaužytas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kremui:

    2 šaukštai pieno
    2 kiaušiniai
    3 šaukštai miltų (arba 1 šaukštas krakmolo)
    1 šaukštas cukraus

    Gaminimas:
    Kvietinius miltus sumaišome su šokolado drožlėmis, kepimo milteliais, cukrumi. Pilame pieno ir išmaišome. Turi gautis vientisa tešla.
    Supilame į kepimo skardą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
    Kai šiek tiek pravės, perpjauname į dvi dalis. Gaunasi du biskvitiniai lakštai.
    Pasigaminame kremą, kuriuo pyragą pertepsime.
    Kiaušinius išmaišome su pienu. Suberiame cukrų, krakmolą arba miltus ir kaitiname ant silpnos ugnies, kol kremas pradeda tirštėti.
    Juo pertepame savo pyragą.
    O pyrago viršų aptepkite ištirpintu šokoladu.
    Pyragą valgykite tik po 4 val. Šokoladas turi sukietėti.
    Skanaus!

Autorius: Lauryna

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 2 stiklinės kvietinių miltų (1 stiklinė 200 ml)
  • 2 stiklinės pieno (šiltas)
  • 6 valgomieji šaukštai juodojo šokolado (sutarkuotas arba smulkiai sulaužytas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kremui:

    2 šaukštai pieno
    2 kiaušiniai
    3 šaukštai miltų (arba 1 šaukštas krakmolo)
    1 šaukštas cukraus

    Gaminimas:
    Kvietinius miltus sumaišome su šokolado drožlėmis, kepimo milteliais, cukrumi. Pilame pieno ir išmaišome. Turi gautis vientisa tešla.
    Supilame į kepimo skardą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
    Kai šiek tiek pravės, perpjauname į dvi dalis. Gaunasi du biskvitiniai lakštai.
    Pasigaminame kremą, kuriuo pyragą pertepsime.
    Kiaušinius išmaišome su pienu. Suberiame cukrų, krakmolą arba miltus ir kaitiname ant silpnos ugnies, kol kremas pradeda tirštėti.
    Juo pertepame savo pyragą.
    O pyrago viršų aptepkite ištirpintu šokoladu.
    Pyragą valgykite tik po 4 val. Šokoladas turi sukietėti.
    Skanaus!

Autorius: Lauryna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų