Mušame 2 kiaušinius, suberiame cukrų ir viską plakame kol masė pradeda putoti, pasidaro gelsva. Šokoladą su sviestu sudedame į dubenėlį ir ištirpiname mikrobangų krosnelėje. Tada sumaišome su išplaktais kiaušiniais. Įberiame miltų. Išlukštename graikinius riešutus ir juos suberiame į mišinį. Kepimo skardą ištepame sviestu ir pabarstome miltais. Mišinį supilame į kepimo skardą, išlyginame paviršių. Kepame 30 minučių 175 C temperatūros orkaitėje. Šokoladinį pyragaitį galima patiekti su trupučiu vanilinių ledų. SKANAUS
Autorius: Samanta
INGREDIENTAI:
50 gramų graikinių riešutų
2 vienetai kiaušinių
80 gramų kvietinių miltų
150 gramų pieniško šokolado
75 gramai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mušame 2 kiaušinius, suberiame cukrų ir viską plakame kol masė pradeda putoti, pasidaro gelsva. Šokoladą su sviestu sudedame į dubenėlį ir ištirpiname mikrobangų krosnelėje. Tada sumaišome su išplaktais kiaušiniais. Įberiame miltų. Išlukštename graikinius riešutus ir juos suberiame į mišinį. Kepimo skardą ištepame sviestu ir pabarstome miltais. Mišinį supilame į kepimo skardą, išlyginame paviršių. Kepame 30 minučių 175 C temperatūros orkaitėje. Šokoladinį pyragaitį galima patiekti su trupučiu vanilinių ledų. SKANAUS