• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų lazdyno reišutų
  • 200 gramų šokoladas (juodasis)
  • 200 gramų sviesto
  • 1 stiklinė cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kakavos
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų lazdyno reišutų
  • 200 gramų šokoladas (juodasis)
  • 200 gramų sviesto
  • 1 stiklinė cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kakavos
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumalti riešutus. Ištirpinti šokoladą karšto vandens pagalba. Išsukti sviestą ir cukrų. Atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių. Į sviestinę masę sudėti, nuolat plakant, vieną po kito kiaušinių trynius.
  2. Įmaišyti šokoladą, kakavą, riešutus ir miltus. Išplakti kiaušinių baltymus iki standžių putų. Jas pamažu sudėti, švelniai maišant, į šokolado masę.
  3. Iškloti formos dugną ir kraštus kepamuoju popieriumi, supilti tešlą į formą ir kepti apie 1 valandą. Patiekti su vaniliniais ledais.

Autorius: Rūta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų