INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kakavos
- 200 gramų lazdyno reišutų
- 4 vienetai kiaušinių
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- 200 gramų juodojo šokolado
- 200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumalti riešutus. Ištirpinti šokoladą karšto vandens pagalba. Išsukti sviestą ir cukrų. Atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių. Į sviestinę masę sudėti, nuolat plakant, vieną po kito kiaušinių trynius. Įmaišyti šokoladą, kakavą, riešutus ir miltus. Išplakti kiaušinių baltymus iki standžių putų. Jas pamažu sudėti, švelniai maišant, į šokolado masę. Iškloti formos dugną ir kraštus kepamuoju popieriumi, supilti tešlą į formą ir kepti apie 1 valandą. Patiekti su vaniliniais ledais.
REKLAMA