INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 1 vienetas kiaušinių
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 0.5 stiklinės juodojo šokolado (gabaliukai)
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1/4 stiklinės sviesto
- 1 stiklinė grietinės
- 1 valgomasis šaukštas romo
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinti iki 190º C. Pasiruošti keksiukų formelių.
Dubenyje sumaišyti cukrų, sviestą, kiaušinį, grietinę ir romą. Gerai išplakti iki vientisos masės. Kitame dubenyje sumaišyti miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius, sodą ir druską. Atsargiai įmaišyti į grietinės masę. Įmaišyti šokolado gabaliukus. Sudėti tešlą į paruoštas formeles. Kepti 20 – 25 min.
Iškeptus keksiukus aplieti karštu šokoladu.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 1 vienetas kiaušinių
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 0.5 stiklinės juodojo šokolado (gabaliukai)
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1/4 stiklinės sviesto
- 1 stiklinė grietinės
- 1 valgomasis šaukštas romo
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinti iki 190º C. Pasiruošti keksiukų formelių.
Dubenyje sumaišyti cukrų, sviestą, kiaušinį, grietinę ir romą. Gerai išplakti iki vientisos masės. Kitame dubenyje sumaišyti miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius, sodą ir druską. Atsargiai įmaišyti į grietinės masę. Įmaišyti šokolado gabaliukus. Sudėti tešlą į paruoštas formeles. Kepti 20 – 25 min.
Iškeptus keksiukus aplieti karštu šokoladu.
Autorius: justelez
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI