• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 360 gramų bananų
  • 250 mililitrų jogurto
  • 200 gramų miltai
  • 55 gramai kakavos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 200 gramų rudojo cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 360 gramų bananų
  • 250 mililitrų jogurto
  • 200 gramų miltai
  • 55 gramai kakavos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 200 gramų rudojo cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bananus kartu su jogurtu susmulkinkite, suplakite elektriniu smulkintuvu.
    Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską.
  2. Sviestą suplakite kartu su cukrumi. Po vieną įmuškite kiaušinius, kiekvieną kartą masę labai gerai išplakdami.
  3. Į kiaušinių masę suberkite pusę miltų ir kakavos mišinio. Greitai, bet gerai išmaišykite.
  4. Supilti jogurto ir bananų masę, išmaišykite.
    Galiausiai suberkite likusius miltus ir kakavą.
  5. Maišykite tik tiek, kad neliktų sausų miltų.
    Supilkite tešlą į kepimo popieriumi išklotą pailgą kekso formą.
  6. Išlyginkite paviršių ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.
    Po 45 minučių vis patikrinkite su mediniu pagaliuku ar neiškepė, nes šokoladinius kepinius svarbu neperkepti, kitaip jie išsausės.
    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų