Kvietinius miltus sumaišome su kukurūzų miltais, kakava ir sezamo sėklomis. Sviestą, kambario temperatūros, išsukame su cukrumi. Įmaišome druską, kiaušinį ir likerį. Įmaišome miltų mišinį. Tešlą gerai išminkome ir dedame 30 minučių į šaldiklį. Po to dar kartą išminkome ir iškočiojame. Išspaudžiame norimos formos sausainius. Kepame 12-15 minučių 180° C orkaitėje.
Skanaus!
Autorius: Kotryna
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
2 valgomieji šaukštai kakavos
1 vienetas kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai likerio (kavos)
šiek tiek druskos
60 gramų sviesto
1/4 stiklinės kukurūzų miltų
3 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1 stiklinė apie 200 ml.
Kvietinius miltus sumaišome su kukurūzų miltais, kakava ir sezamo sėklomis. Sviestą, kambario temperatūros, išsukame su cukrumi. Įmaišome druską, kiaušinį ir likerį. Įmaišome miltų mišinį. Tešlą gerai išminkome ir dedame 30 minučių į šaldiklį. Po to dar kartą išminkome ir iškočiojame. Išspaudžiame norimos formos sausainius. Kepame 12-15 minučių 180° C orkaitėje.