Šokoladą ištirpinkite su 0,5 stiklinės sviesto ir sumaišykite. Šokolado masę supilkite į maistine plėvele išklotą seklią formą ir atvėsus padėkite į šaldytuvą, kad apstingtų. Sutrinkite varškės sūrį ir sumaišykite su 0,5 stiklinės sviesto, kondensuotu pienu, pistacijomis ir spanguolėmis. Baltą masę supilkite ant apstingusio šokolado ir padėkite į šaldytuvą, kad viskas gerai sustingtų. Sustingus supjaustykite kvadratėliais ir patiekite. Skanaus.
Autorius: Inga
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės pistacijų (gliaudytos, kapotos)
3/4 stiklinės spanguolių (džiovintos, saldintos)
300 gramų pieniško šokolado
1 stiklinė sviesto
0.5 stiklinės kondensuoto pieno
240 gramų varškės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šokoladą ištirpinkite su 0,5 stiklinės sviesto ir sumaišykite. Šokolado masę supilkite į maistine plėvele išklotą seklią formą ir atvėsus padėkite į šaldytuvą, kad apstingtų. Sutrinkite varškės sūrį ir sumaišykite su 0,5 stiklinės sviesto, kondensuotu pienu, pistacijomis ir spanguolėmis. Baltą masę supilkite ant apstingusio šokolado ir padėkite į šaldytuvą, kad viskas gerai sustingtų. Sustingus supjaustykite kvadratėliais ir patiekite. Skanaus.