• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1.5 valgomojo šaukšto kakavos
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 600 gramų vyšnių (konservuotos sultyse)
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 150 gramų juodojo šokolado
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1.5 valgomojo šaukšto kakavos
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 600 gramų vyšnių (konservuotos sultyse)
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 150 gramų juodojo šokolado
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vyšnias išimkite ir atsidėkite. Jas dėsime į kiekvieną keksiuką.
    Vyšnių sultis sumaišykite su cukrumi ir medumi.
    Įmaišykite aliejų, kakavą, cinamoną, sodą ir miltus.
    Tešla turi gautis 30 proc. riebumo grietinės konsistencijos.
    Tešlą sudėkite į keksų formeles. Į kiekvieną keksiuką įspauskite po 2-3 vyšnias.
    Kepkite 30 min. 170-180° C orkaitėje.
    Iškepusius ir atvėsusius keksiukus aptepkite ištirpintu šokoladu.

    Papuoškite riešutais ar vaisių gabaliukais.

Autorius: Vitalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų