Šokoladą ir sviestą ištirpinti ant garų (įstatyti stiklinį dubenį į puodą su verdančiu vandeniu).
Kiaušinius išplakti su sviestu.Šokolado masę šiek tiek atvėsint ir po truputį, nuolat maišant, supilti į kiaušinių plakinį.
Suberti miltus ir gerai išmaišyti.Masė turi gautis vientisa (grietinės tirštumo). Tešlą išpilstyti į keksiukų formeles (formeles šiek tiek patepti aliejumi).
Į kiekvieną keksiuką įspausti po gabaliuką pieniško šokolado (jis viduje ištirps).
Pašauti į 150 - 180 °C orkaitę. Kepti apie 20 min.
Skanaus!
Autorius: Virginija
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės cukraus
3 vienetai kiaušinių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek juodojo šokolado (220)
6 vienetai pieniško šokolado (gabaliukai)
šiek tiek sviesto (220)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šokoladą ir sviestą ištirpinti ant garų (įstatyti stiklinį dubenį į puodą su verdančiu vandeniu).
Kiaušinius išplakti su sviestu.Šokolado masę šiek tiek atvėsint ir po truputį, nuolat maišant, supilti į kiaušinių plakinį.
Suberti miltus ir gerai išmaišyti.Masė turi gautis vientisa (grietinės tirštumo). Tešlą išpilstyti į keksiukų formeles (formeles šiek tiek patepti aliejumi).
Į kiekvieną keksiuką įspausti po gabaliuką pieniško šokolado (jis viduje ištirps).
Pašauti į 150 - 180 °C orkaitę. Kepti apie 20 min.