Papildomai dar reikės ~30 sluoksniuotos tešlos arba vaflinių krepšelių. Aš naudojau sluoksniuotos tešlos krepšelius. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros. Sudėkite krepšelius ant kepimo skardos ir pakepkite apie 8-10 minučių, tiesiog, kad suteiktumėte jiems šiek tiek trapumo. Pakepinus leiskite atvėsti. Viename dubenyje sumaišykite tarkuotą varškės sūrį bei 0,5 stiklinės šokoladinio riešutų kremo. Įmaišykite plaktą grietinėlę. Gauta mase įdarykite apkeptus ir atvėsusius krepšelius. Papuoškite likusiu šokoladiniu riešutų sviestu bei riešutais. Patiekite šaltus. Skanaus.
Papildomai dar reikės ~30 sluoksniuotos tešlos arba vaflinių krepšelių. Aš naudojau sluoksniuotos tešlos krepšelius. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros. Sudėkite krepšelius ant kepimo skardos ir pakepkite apie 8-10 minučių, tiesiog, kad suteiktumėte jiems šiek tiek trapumo. Pakepinus leiskite atvėsti. Viename dubenyje sumaišykite tarkuotą varškės sūrį bei 0,5 stiklinės šokoladinio riešutų kremo. Įmaišykite plaktą grietinėlę. Gauta mase įdarykite apkeptus ir atvėsusius krepšelius. Papuoškite likusiu šokoladiniu riešutų sviestu bei riešutais. Patiekite šaltus. Skanaus.