REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 20
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinėlę kaitiname ant vidutinės ugnies. Dar neužvirus supilame kavą. Tada verdame apie 20 minučių.
- Baltą šokoladą susmulkiname ir beriame į grietinėlę. Dar kaitiname, kol šokoladas ištirpsta.
- Masę nuimame nuo ugnies ir dedame sviestą, išmaišome. Kai ši masė pravėsta dedame į šaldytuvą (geriausia per naktį).
- Formuojame rutuliukus ir dedame ant folijos. Kai visi kamuoliukai padaryti dedame dar į šaldytuvą ir gaminame glaistą.
- Susmulkiname juodą šokoladą, su dideliu procentu kakavos, ir kaitiname ant garų vonelės, kol jis ištirpsta.
- Kamuoliukus merkiame į ištirpintą šokoladą, dantų krapštuko pagalba, ir vėl dedame ant folijos. Kai visi saldainiai baigti, dedame į šaldytuvą porai valandų.
REKLAMA