75 gramai sviesto (šokoladinis, arba paprastas su kakava)
3 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius, cukrų bei vanilinį cukrų išplakti su mikseriu, sudėti minkštą sviestą ir vėl plakti mikseriu. Suberti miltus, avižinius dribsnius, šokoladą ir viską gerai išmaišyti. Palikti pastovėti maždaug 30 min. Tada darome norimo dydžio rutuliukus, juos dedame į skardą, kurioje įklotas riebalais išteptas kepimo popierius ir kepame maždaug 30 min. 150-180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaus!
Autorius: Eglė
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai cukraus
3 vienetai kiaušinių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek juodojo šokolado (granulės)
75 gramai sviesto (šokoladinis, arba paprastas su kakava)
3 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius, cukrų bei vanilinį cukrų išplakti su mikseriu, sudėti minkštą sviestą ir vėl plakti mikseriu. Suberti miltus, avižinius dribsnius, šokoladą ir viską gerai išmaišyti. Palikti pastovėti maždaug 30 min. Tada darome norimo dydžio rutuliukus, juos dedame į skardą, kurioje įklotas riebalais išteptas kepimo popierius ir kepame maždaug 30 min. 150-180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaus!