Išklokite kepimo formą sviestiniu popieriumi ir tuomet iškočiota sluoksniuota tešla. Dėkite į orkaitę ir kepkite maždaug 15 min. 180 laipsnių temperatūroje. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną, supilkite pieną, suberkite miltus, prieskonius ir baziliką. Pakepintus svogūnus sudėkite į dubenį, praaušinkite ir tuomet įmuškite kiaušinį, įberkite 1 saują tarkuoto sūrio ir išmaišę šią masę supilkite ant pakeptos sluoksniuotos tešlos. Išvirkite sultinyje sojos lakštinius ir tuomet sudėkite juos ant viršaus į tą pačią kepimo formą. Ant apkepo viršaus išdėliokite sūdytame vandenyje apvirtus brokolius ir viską užbarstykite tarkuotu sūriu. Apkepą dedame į orkaitę ir kepame apie 10 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
Autorius: Gražina
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų (maltas)
300 gramų sojos (lakštiniai)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1/3 stiklinės pieno
250 gramų pieno
2 valgomieji šaukštai sviesto
1 litras sultinio
šiek tiek prieskonių (įvairūs)
200 gramų brokolių
300 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išklokite kepimo formą sviestiniu popieriumi ir tuomet iškočiota sluoksniuota tešla. Dėkite į orkaitę ir kepkite maždaug 15 min. 180 laipsnių temperatūroje. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną, supilkite pieną, suberkite miltus, prieskonius ir baziliką. Pakepintus svogūnus sudėkite į dubenį, praaušinkite ir tuomet įmuškite kiaušinį, įberkite 1 saują tarkuoto sūrio ir išmaišę šią masę supilkite ant pakeptos sluoksniuotos tešlos. Išvirkite sultinyje sojos lakštinius ir tuomet sudėkite juos ant viršaus į tą pačią kepimo formą. Ant apkepo viršaus išdėliokite sūdytame vandenyje apvirtus brokolius ir viską užbarstykite tarkuotu sūriu. Apkepą dedame į orkaitę ir kepame apie 10 min. 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus!